diumenge, 25 d’abril del 2010

Fwd: URGNTNTE problema quiero ayuda. Nuestra 2ª Madre (instituto) esta siendo violada

El jovent del Raval està totalment mobilitzat en defensa del que és o ha estat l'institut de molts i moltes. Un bon exemple és el suport rebut de l'Associació de Joves del TEB a través de Ravalnet. També està clar que Internet, un mitjà que dominen els nois i noies, és un gran ajut per fer pinya. Així, el nombre d'agregats al Facebook de la Plataforma creix dia a dia.

Aquesta entrada la volem dedicar al Vijay, un exalumne de l'Institut Miquel Tarradell, que a iniciativa pròpia està fent una extraordinària campanya cridant a totes les seves amistats i coneguts a la mobilització. Aquesta tarda arribava a la nostra bústia de correu el seu missatge revolucionari, el qual es pot resumir en una idea molt clara: “l'institut és la nostra segona mare”.

El llenguatge del Vijay és senzill, lliure i directe i expressa, a la seva manera, sentiments sincers, uns sentiments que segurament comparteixen amb ell bona part de l'alumnat i del professorat del centre. Ja ho deia la Mireia, una altra exalumna: "Aquest Institut deixa marca".

Que cadascú i cadascuna faci la seva reflexió.

QUERIDOS COMPAÑEROS/AS ME DUELE MUCHO COMUNICAR QUE NUESTRO INSTITUTO (IES MIQUEL TARRADELL) ESTA EN APUROS, TIENE UN PROBLEMA MUY SERIO Y NESESITA NUESTRO APOYO.

CUAL ES EL PROBLEMA: EL MINISTERIO DE EDUCACIÓN QUIERE QUITAR LOS DOS CURSOS DE BATCHILLERATO QUE HAY EN EL INSTITUTO. TODOS SABEMOS QUE ESTO NO ES JUSTO.

QUE PODEMOS HACER NOSOTROS:

1º)- PASA ESTA NOTICIA A TODO EL MUNDO, EX ALUMNOS DE IES MIQUEL TARRADELL Y A TODOS TUS CONOCIDOS.

2ª)- PARTICIPA EN LA 2ª DESFILADA REIVINDICATIVA, (mas info en : www.iestarradell.blogspot.com ) QUE ES EL DIA 28 DE ABRIL ES EL MIERCOLES QUE VIENE A LAS 14.30H , EN LA ENTRADA DEL INSTITUTO, C/ ANGELS Nº 1. BIS.

Chic@s quiero que penséis una cosa por un solo mumento, IES. MIQUEL TARRADELL no solo ha sido un instituto para nosotros si no también es nuestra segunda madre que nos ha cuidado y preparado para poder afrontar contra este mundo tan cruel y injusto.

Nuestra 2ª Madre (instituto) esta siendo violada, ahora es momento de actuar, tenemos que protejer nuestra madre y sólo tenemos que asistir el dia 28, pensad que no debemos, sinó que tenemos que asistir porque no es nuestro deber sinó que es nuestra obligacion como alumnos del IES Miquel Tarradell.

Un amigo que os quiere un monton a tod@s vosotr@s y a su instituto, vijay

2 comentaris:

  1. ¡Y nosotros también te queremos, Vijay! Fue un regalo tenerte como alumno y ahora nos emocionas tú con éste.
    ¡Nos vemos el miércoles!
    ¡Gracias por estar con nosotros!

    ResponElimina
  2. ¡Qué majo! Un beset, Vijay, i records també pel Kamal.

    ResponElimina

9 Coses que puc fer ara mateix...

  1. Fer-me amic/amiga dels grups creats a Facebook i My Space
  2. Fer-me seguidor/a del bloc de la Plataforma
  3. Subscriure'm al canal web del bloc
  4. Escriure comentaris a les entrades del bloc. Totes les opinions són valuoses.
  5. Enllaçar el bloc de la Plataforma.
  6. Recollir signatures i enviar-les a l'IES M. Tarradell
  7. Imprimir cartells (1, 2) i enganxines i repartir-los per tot arreu.
  8. Enviar dades, informació i notícies a la nostra bústia de c.e.
  9. Difondre la nostra causa i sensibilitzar al món mundial.