diumenge, 11 d’abril del 2010

11 d'abril. Per una educació de qualitat, una escola pública de qualitat

Aquest matí la Plataforma en defensa del batxillerat de l'Institut Miquel Tarradell ha participat a la concentració d'AMPA que ha tingut lloc a Plaça Sant Jaume. La convocatòria l'han fet representants de les AMPA de l’Hospitalet i de Sant Boi, l’agrupació d'AMPA de Santa Coloma i la Federació d'AMPA de Badalona, amb el lema principal,
  • Per una educació de qualitat, una escola pública de qualitat.
A la cita han acudit unes 400 persones pertanyents a diferents col·lectius (mares i pares, professorat, alumnat, associacións, etc) els quals han fet seva la crida de les AMPA per reclamar als responsables polítics una educació pública de qualitat.


www.btvnoticies.cat

A la concentració membres de la Plataforma de l'Institut Miquel Tarradell hem aprofitat per contactar amb persones d'alguns dels centres de secundària afectats per la supressió del batxillerat, com ara l'Institut Sant Martí de Provençals, l'Institut Pedraforca, l'Institut Francisco de Goya o l'Institut de la Ribera, entre d'altres. Hem constatat que en alguns casos els equips directius dels centres estan fent al joc al Consorci i estan posant pals a les rodes a qualsevol intent de mobilització del professorat i de l'alumnat.

A més, també hem intercanviat opinions i experiències amb alguns estudiants, amb representants de Trobada de lluites per l'educació, amb membres de l'Associació de Docents en Defensa de l'Ensenyament Públic, amb algunes organitzacions d'estudiants i sindicals, etc.

Música, batucada i globus a favor de la qualitat de l'educació. La d'aquest matí ha estat una bona jornada reivindicativa en la qual els nostres objectius d'anar fent pinya i sumant forces s'han acomplert sobradament. La propera convocatòria, el 14 d'abril.


Més notícies...

3 comentaris:

  1. Molt bon ambient a la concentració, batucada reivindicativa i un altre exemple d'unió i lluita per una educació pública de qualitat...

    ResponElimina
  2. Seguim amb les reivindicacions...
    Ens han d'escoltar!!!

    ResponElimina
  3. Au! Ja queda menys per aconseguir els nostres objectius!!!

    ResponElimina

9 Coses que puc fer ara mateix...

  1. Fer-me amic/amiga dels grups creats a Facebook i My Space
  2. Fer-me seguidor/a del bloc de la Plataforma
  3. Subscriure'm al canal web del bloc
  4. Escriure comentaris a les entrades del bloc. Totes les opinions són valuoses.
  5. Enllaçar el bloc de la Plataforma.
  6. Recollir signatures i enviar-les a l'IES M. Tarradell
  7. Imprimir cartells (1, 2) i enganxines i repartir-los per tot arreu.
  8. Enviar dades, informació i notícies a la nostra bústia de c.e.
  9. Difondre la nostra causa i sensibilitzar al món mundial.