dissabte, 10 d’abril del 2010

Assemblea de centres educatius i entitats del Raval contra la supressió del batxillerat

Ahir vam tornar a sortir a la BTV...


www.btvnoticies.cat

Diferents membres d'escoles, instituts i entitats del barri del Raval van celebrar dijous a la tarda una assemblea per unificar mesures amb la intenció de revocar la decisió d'eliminar línies de batxillerat en aquests centres educatius. La mesura, presa pel Consorci d'Educació, podria afectar vuit instituts.

L’IES Miquel Tarradell és un dels centres que perdrà el batxillerat en un termini de dos anys. Aquest institut va ser ahir l’escenari de l’assemblea que va reunir diferents membres de la comunitat educativa del Raval afectats per la mesura de suprimir el batxillerat.

Des de l’IES Miquel Tarradell asseguren que aquesta mesura potencia la segregació i, per això, van acordar la signatura d’un manifest conjunt que presentaran el proper 14 d’abril al Consorci d’Educació de Barcelona. Per la seva banda, aquesta institució educativa assegura que la supressió del batxillerat respon a una reestructuració general per optimitzar els recursos i ajustar l’oferta dels centres a la demanda dels barris.
"La nostra intenció és que amb aquest manifest, dimecres vinent, convoquem a la comunitat escolar del barri, a les nostres famílies. Fem una convocatòria oberta per anar a presentar aquest manifest al Consorci d'Educació, a la plaça d'Urquinaona, al Departament d'Ensenyament."

2 comentaris:

  1. El que no surt als mitjans, i especialment a la tele, no existeix. Estem en una societat mediàtica i hem de fer servir tots aquests mitjans.

    ResponElimina

9 Coses que puc fer ara mateix...

  1. Fer-me amic/amiga dels grups creats a Facebook i My Space
  2. Fer-me seguidor/a del bloc de la Plataforma
  3. Subscriure'm al canal web del bloc
  4. Escriure comentaris a les entrades del bloc. Totes les opinions són valuoses.
  5. Enllaçar el bloc de la Plataforma.
  6. Recollir signatures i enviar-les a l'IES M. Tarradell
  7. Imprimir cartells (1, 2) i enganxines i repartir-los per tot arreu.
  8. Enviar dades, informació i notícies a la nostra bústia de c.e.
  9. Difondre la nostra causa i sensibilitzar al món mundial.