divendres, 23 d’abril del 2010

Acords de l'Assemblea de centres educatius contra la supressió de línies del dia 21 d'abril

Dimecres 21 vàrem celebrar la segona assemblea de centres afectats per la supressió del batxillerat amb participació del professorat dels següents instituts: IES Collcerola, IES Fòrum 2004, IES Miquel Tarradell, IES Montjuic i IES Sant Martí de Provençals. A més, també va participar alumnat de batxillerat de Badalona i Sta. Coloma. L'IES Folch i Calcat i l'IES Pedraforca van excusar la seva absència. En el cas de dos dels instituts van assistir membres de l'equip directiu dels centres.

L'assemblea va elaborar un manifest que pretén aglutinar les reivindicacions de les comunitats educatives de tots els centres afectats. Es va decidir fer extensiu aquest manifest a tots els centres educatius i demanar suport i adhesions. Al llarg de la propera setmana es lliurarà el manifest a tots els grups parlamentaris del Parlament i al president Montilla. D'altra banda hem demanat entrevista amb el Síndic de Greuges per anar a presentar-li el manifest conjunt una delegació de professorat, alumnat i pares dels centres afectats.

Una altra de les actuacions previstes per l'assemblea és la participació diferenciada a la “Marxa per l'ensenyament” que organitza Trobada de lluites per l'Educació Pública i Popular i la participació a l'acte polític que es realitzarà a Plaça Universitat al migdia.


A més, a l'assemblea es va parlar del suport dels medis i una companya relacionada amb el setmanari La Directa va repartir fotocòpies del reportatge que aquest diari ha fet sobre la nostra lluita.

Aquesta assemblea no té relació amb l'assemblea que CCOO ha convocat en paral·lel el dia 29 d'abril. Volem construir un moviment de base on solucionem els problemes a partir de les propostes i la intervenció de les persones directament afectades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

9 Coses que puc fer ara mateix...

  1. Fer-me amic/amiga dels grups creats a Facebook i My Space
  2. Fer-me seguidor/a del bloc de la Plataforma
  3. Subscriure'm al canal web del bloc
  4. Escriure comentaris a les entrades del bloc. Totes les opinions són valuoses.
  5. Enllaçar el bloc de la Plataforma.
  6. Recollir signatures i enviar-les a l'IES M. Tarradell
  7. Imprimir cartells (1, 2) i enganxines i repartir-los per tot arreu.
  8. Enviar dades, informació i notícies a la nostra bústia de c.e.
  9. Difondre la nostra causa i sensibilitzar al món mundial.