dimecres, 5 de maig del 2010

Serpiente sin cabeza sigue viva. L'IES Miquel Tarradell recupera el batxillerat

COMUNICAT OFICIAL DE L'INSTITUT

La mobilització al carrer i la pressió exercida des dels mitjans de comunicació han fet possible revertir la decisió del Consorci d'Educació de Barcelona pel que fa a la supressió del batxillerat al nostre institut l'IES Miquel Tarradell.

Els principals protagonistes d'aquest èxit inversemblant han estat l'alumnat i les famílies de l'institut junt amb les entitats i el veïnatge del Raval de Barcelona. Professores i professors hem esmerçat esforços fins a deixar-nos la pell però tenint sempre molt clar que la lluita pel batxillerat no era només cosa del professorat sinó que allò que estava en joc era la defensa de la qualitat de l'educació publica en benefici del barri i de tota la comunitat.

Tot i haver cantat “victòria” som conscients que el nostre triomf és un triomf parcial... ... ...

3 comentaris:

  1. A defensar l'ensenyament públic!! El de tots i totes!!!

    ResponElimina
  2. El Torneo de Fútbol se ha aplazado a causa de la lluvia.Dejando de lado que la predisposición al pensamiento negativo es la causa de la mayor parte de los fracasos, sirva decir que este aplazamiento nos da la oportunidad a todos de llevar a cabo un Torneo mejor organizado, con mejores instalaciones, con más participación de centros de Barcelona y más reivindicativo en favor de los centros que aún no han conseguido sus objetivos, en paricular, y por la Educación Pública en general.
    Gracias (y estoy seguro de que la Comunidad educativa del IES Milà i Fontanals está contenta de todo lo que sea mantener y mejorar las oprtunidades educativas de los niños del barrio sin que nadie confunda mejorar la competencia con aumentar la competición).

    ResponElimina
  3. ostres, ara resulta que els que van de progres i defensors de la llibertat censuren els comentaris que no els agraden. Com en els temps de Franco. Visca la democràcia i la llibertat d'expressió! Ets patètic.

    ResponElimina

9 Coses que puc fer ara mateix...

  1. Fer-me amic/amiga dels grups creats a Facebook i My Space
  2. Fer-me seguidor/a del bloc de la Plataforma
  3. Subscriure'm al canal web del bloc
  4. Escriure comentaris a les entrades del bloc. Totes les opinions són valuoses.
  5. Enllaçar el bloc de la Plataforma.
  6. Recollir signatures i enviar-les a l'IES M. Tarradell
  7. Imprimir cartells (1, 2) i enganxines i repartir-los per tot arreu.
  8. Enviar dades, informació i notícies a la nostra bústia de c.e.
  9. Difondre la nostra causa i sensibilitzar al món mundial.