diumenge, 2 de maig del 2010

Carta oberta a l'alcalde de la ciutat de Barcelona

Les darreres setmanes l'alcalde de Barcelona ha fet declaracions a premsa i TV parlant de la necessitat de potenciar la participació ciutadana en la vida política de la ciutat. La Comunitat Educativa de l'IES Miquel Tarradell hem agafat les paraules de l'alcalde i les hem fet nostres.

El dia de la seva onomàstica l'alcalde declarava al diari El Público que el que ell vol és "posar al veí del barri com a epicentre de tota la resta". Nosaltres això no ho diem, ho fem. És per això que hem cercat i aconseguit el suport de les famílies del barri -que són, a més, les principals interessades en defensar la igualtat d'oportunitats al Raval-.

A la mateixa entrevista l'alcalde continuava... "la ciutat és de tots i la construïm entre tots". Aquesta ha estat una altre qüestió que ens ha preocupat i per la qual hem cercat el recolzament de les entitats del barri del Raval. Si fins i tot la UNESCO ens ha brindat el seu suport incondicional!!!

Amb tot, pensem que ja és hora que l'alcalde ens tingui en consideració. I és per això que publiquem el redactat següent,


De la mateixa manera que alguns instituts, com ara els centres afectats de Montcada i Reixac o Hospitalet, han aconseguit revertir la situació de supressió de línies de batxillerat, pensem que en el nostre cas és igualment possible un replantejament de la situació.

En aquests altres municipis, però, la intervenció des de les alcaldies ha estat fonamental. Justament per això demanem al Sr. Jordi Hereu, alcalde de la ciutat de Barcelona, la seva intercessió a favor de la Comunitat Educativa del Raval davant el Departament d'Educació i el conseller Ernest Maragall.

1 comentari:

  1. Necessitem fets!! No només paraules!!
    Sr. Hereu aprofiti les oportunitats d'apropar-se a la gent i concretar en actuacions: la cohesió social, la citutat per tots i totes, l'igualtat d'oportunitas,...

    ResponElimina

9 Coses que puc fer ara mateix...

  1. Fer-me amic/amiga dels grups creats a Facebook i My Space
  2. Fer-me seguidor/a del bloc de la Plataforma
  3. Subscriure'm al canal web del bloc
  4. Escriure comentaris a les entrades del bloc. Totes les opinions són valuoses.
  5. Enllaçar el bloc de la Plataforma.
  6. Recollir signatures i enviar-les a l'IES M. Tarradell
  7. Imprimir cartells (1, 2) i enganxines i repartir-los per tot arreu.
  8. Enviar dades, informació i notícies a la nostra bústia de c.e.
  9. Difondre la nostra causa i sensibilitzar al món mundial.